FN-dag, varm mat og vandring i Bibelen.

Ei heilt vanleg veke skjer det ganske mykje på skulen.

torsdagen var det markering av FN-dagen, som var dagen før. Me song En himmel full av stjerner og Vi tar hverandres hender. 1.&2.-klasse viste fram FN-symbolet og fortalde om barn sine rettar. Elevar frå 5. og 6. trinn fortalde også om FN. Sidan eit fokus til FN er reint vatn til alle, forsøkte me i lag med rektor, å reinse sølepyttvatn.

 

Onsdag og fredag fekk 5.6.7.-klassen ei vandring i Bibelen. Der var det mange som kunne mykje frå før.

 

6.trinn har mat og helse. Dei laga mat til heile skulen på onsdag.

Leirskule for 5.6.7.-klassen

Samhald, felles opplevingar og mykje fysisk aktivitet. Hamre Grendaskule ville gje dei eldste elevane ei god erfaring i starten av det nye skuleåret. Elevane var kjempeflinke og tok nye utfordringar med godt humør!

Hardangertun Leirskule og to lærarar frå Hamre Grendaskule, gjorde at det blei ei flott veke.

På tysdagen gjekk eg 18km. Eg er fornøyd med meg sjølv. Det var gøy å bade i bassenget. Det gjekk fint å gå på tur. Det var gøyare å gå ned. Vi snakka mens vi gjekk ned. Vi hadde den ryddigste hytta og fekk medalje av leirskulen. Eg er glad eg turde å ta zip-line. Det var gøy å vere på discotek.

Eg syns nesten alt var gøy, men viss eg skule gjere noko om igjen, ville eg valgt pil og bue fordi det syns eg var gøyest og eg var god i det. Eg vant medalje i bueskyting med laget mitt. Når Hamre vant, blei alle saman heilt galne.

Nesten heile klassen bada etter maten. Alle var flinke til å svømme. Det var godt å ta seg et bad. Eg tok og såg under vatn utan dykkebriller. Eg prøvde å ta salto under vatnet, men eg klarte ikkje det. Eg syns det var gøy på leiskule. Eg likar å bade.

Eg leika på leikeplassen kvar dag. Me fekk ekstra poeng fordi E fann ein mosetuss. Me kanopadla og klatra og tok zip-line og gjekk ein veldig lang tur. Me fekk gotteri av Julie og budde i ei hytte åleine og me måtte hente mat. Me måtte lage frukost sjølv og lunsj og kvelds, men me fekk middag. Me måtte tørke alle klærne sjølv og handklea. Eg likte ikkje middagen i det heile tatt. Dei nabogutane banka på døra mitt på natta. Me ringde til læraren og sa det.

 


Betalte for reise og heile leirskuleopphaldet

Betalte for reise og heile leirskuleopphaldet

Flott turdag i nærområdet

Heile skulen var på tur på torsdag. Store og små leika, spiste og gjorde oppgåver ute. Herleg å kunne nytte nærområdet til skulen. 

Det er jo blitt september og haustfargane har kome fram. (Klikk på pilene for å sjå fleire bilete)

Ein av aktivitetane var "Kims Leik". Her imponerte dei yngste elevane stort. Her kan du også prøve. Hugsar du alle tinga på det teppet?  Elevane fekk 1 minutt å tenkje på.